Kamers

Pension Bergblick heeft zes modern en comfortabel ingerichte pensionkamers en vier ruime en moderne vakantiewoningen (vanaf ca. 85 m2 tot ca.125 m2).

Pensionkamers
Alle kamers hebben nieuwe boxspring bedden (hotelbedden) en zijn verder voorzien van douche/WC, TV/DVD, zitje, kledingkast en hebben een prachtig uitzicht op de bergen. Er is 1 een-persoonsmaker/kinderkamer met balkon, er zijn 4 twee-persoonskamers met balkon en er is een familiekamer zonder balkon.

Gezamenlijke ruimtes: ontbijtkamer en ”Stube”
Het pension heeft een gezellige gezamenlijke ruimte (”Stube”) waar je onder het genot van een drankje een boek kunt lezen of bijkletsen met de andere gasten.

In de knusse eetkamer kunt u tussen 8.00 en 10.00 uur uw dag beginnen met een lekker uitgebreid ontbijt. Bij mooi weer kunt u ook buiten op het terras ontbijten.

Tuin en Terras
Alle gasten van Pension Bergblick kunnen gebruik maken van de grote tuin en het terras van het pension. Op het terras staat een stamtafel, diverse zitjes en in de tuin zijn er ligstoelen te vinden om lekker te kunnen luieren. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen zoals glijbaan, schommels, tafeltennis, tafelvoetbal, etc.

In het hele pension (ook de tuin) is gratis internet (hotspot).

Book Now