Heerlijk cruisen met de motor!

Gelegen in de schitterende natuur van de Beierse Alpen aan de Deutsche Alpenstraße en op een steenworp afstand van het Oostenrijkse hooggebergte is Ruhpolding een oergezellig dorp met z’n terrasjes, winkeltjes en vele (sport) activiteiten. De bergen en de Deutsche Alpenstraße nodigen uit tot het maken van talrijke prachtige motorroutes.

Een waar motorparadijs voor kilometers rijgenot over kronkelende wegen, langs sappige bergweiden, kristalheldere bergmeren, woeste watervallen, knusse boerendorpjes en indrukwekkende Alpenpieken. Het betere bochtenwerk; sturen, schakelen en gasgeven door waanzinnig mooi hooggebergte. Alle ingrediënten waardoor motorrijden zo’n verslavende hobby is.

De vele mooie motorroutes maken de Beierse en Tiroler Alpen een perfecte vakantiebestemming. Diverse motorroutes liggen in ons pension reeds voor u klaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Königssee route, de Rossfeld Panoramastraße route, de Chiemsee route, de Grossglockner route en de Gerlos-Kaprun-Zillertal route. Routes met veel rijplezier die ook laten zien hoe verbazingwekkend mooi en veelzijdig de Beierse en Tiroler Alpen zijn.

Book Now