Het appartement

Het 2- tot 4-persoons appartement ligt onder het schuine dak op de 2-de verdieping van Pension Bergblick en is voorzien van gratis WiFi internet. De indeling is als volgt: ruime hal met kledingkast, volledig ingerichte keuken met 4-persoons eettafel, woonkamer met comfortabele bank, fauteuil, boekenkast, Nederlandstalige TV (alle zenders) en dvd speler, deur naar badkamer 1 (douche, toilet, wastafel) en toegang tot balkon; slaapkamer met comfortabele boxspringbedden en een stapelbed, deur naar badkamer 2 (douche, toilet, wastafel) en toegang tot het grote privé balkon met zitjes en prachtig uitzicht op de bergen. Gasten van het appartement kunnen gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes en onze ontbijt- of broodjes service.

De bungalow

De 2- tot 6-persoons bungalow is gelegen op de begane grond direct naast Pension Bergblick, heeft een eigen ingang en omheinde privé tuin. De bungalow is voorzien van gratis WiFi internet. De indeling is als volgt: ruime hal met kledingkast, drie 2-persoons slaapkamers met comfortabele boxspring bedden, 2 badkamers met douche, toilet en wastafel, moderne en volledig ingerichte keuken, lichte en ruime woonkamer met moderne LED TV met SAT aansluiting met alle Nederlandse zenders, modern bankstel en gezellige eethoek. Vanuit de woonkamer zijn openslaande deuren naar de privé-tuin met tuinmeubilair en een prachtig uitzicht op de bergen. De bungalow biedt veel privacy. Gasten van de bungalow kunnen gebruik maken van onze ontbijt- of broodjes service.

Het vakantiehuis Westernberg

Het 2- tot 4-persoons luxe vakantiehuis Westernberg is gelegen op de begane grond en eerste verdieping schuin tegenover Pension Bergblick en heeft gratis WiFi internet. Het heeft een eigen ingang, parkeerplaats en privé terras. De indeling is als volgt: ruime hal en toilet, trap naar 1e verdieping, lichte en ruime woonkamer met moderne meubels, LED TV met alle Nederlandse zenders, houtkachel en eethoek, halfopen en volledig ingerichte moderne keuken met vaatwasser. Vanuit de woonkamer is een deur naar het terras met tuinmeubilair en een prachtig uitzicht op de bergen. Eerste verdieping: twee 2-persoons slaapkamers met comfortabele boxspring bedden, kledingkast, ruime badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Het vakantiehuis en de studio zijn samen te huren als 1 groot vakantiehuis voor 8 personen, het vakantiehuis kan middels een trap intern verbonden worden met de studio. Het vakantiehuis is voorzien van vloerverwarming en een houtkachel.

Het studio appartement

Het 2- tot 4-persoons studio appartement is gelegen in het vakantiehuis Westernberg schuin tegenover Pension Bergblick en heeft een eigen ingang, carport, gratis WiFi internet en privé terras . De indeling is als volgt: ruime hal met opbergmogelijkheid, royale badkamer met ligbad/douche, toilet en wastafel, ruime woon/slaapkamer, houtkachel, extra slaapkamer met stapelbed, volledig ingerichte open keuken met vaatwasser, moderne meubelen, LED TV met alle Nederlandse zenders, eethoek, comfortabele boxspring bedden en een prachtig uitzicht op de bergen. Het studio appartement en het vakantiehuis Westernberg zijn samen te huren als 1 groot vakantiehuis voor 8 personen, het studio appartement kan middels een trap intern verbonden worden met het vakantiehuis Westernberg. Het studio appartement is voorzien van vloerverwarming en een houtkachel.

Book Now